Kiinankeltakärhö 2L
Tuotekoodi: TA373243026 EAN: 6417189243267

Kiinankeltakärhö 2L

Tuotekoodi: TA373243026 EAN: 6417189243267

Tuotekuvaus

Kiinankeltakärhö on helppohoitoinen ja kestävä, keltakukkainen kärhö. Kukinta on runsainta kesä-heinäkuussa, jonka jälkeen se jatkuu vähäisempänä syksyyn saakka. Pieniä, kauniita, nuokkuvia kukkia muodostuu runsaasti. Kiinankeltakärhö kestää kasvualustan kuivuutta hieman muita kärhöjä paremmin.

Kiinankeltakärhö viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla tuore, kuohkea, ravinteikas ja kalkittu multasavimaa. Kärhöt viihtyvät toistensa seurassa, joten samaan penkkiin kannattaa istuttaa useampi taimi.

Ohutjuurinen kiinankeltakärhö istutetaan perennojen tapaan, samaan syvyyteen kuin ruukussa ollessaan. Taimet istutetaan noin 60-70 cm syvään ja leveään penkkiin. Taimen juurelle ja pintamultaan on suositeltavaa levittää karkeaa soraa tai hiekkaa, joka estää kosteuden tiivistymisen tyvelle. Taimia lannoitetaan ja kastellaan kasvukaudella tarpeen mukaan.

Kiinankeltakärhö muodostaa kukat edellisvuoden versoihin, joten voimakasta leikkausta ei suositella. Kuivuneet ja heikot versot voi poistaa kukinnan jälkeen alkukesällä.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet

TuoteKiinankeltakärhö 2L
Korkeus, cm200-400
Menestymisvyöhykkeet I-V (VI)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis tangutica
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m