Kiinanlaikkuköynnös Annikki FinE 2L
Tuotekoodi: TA362240000 EAN: 6417189240006

Kiinanlaikkuköynnös Annikki FinE 2L

Tuotekoodi: TA362240000 EAN: 6417189240006

Tuotekuvaus

Kiinanlaikkuköynnös 'Annikki' on minikiivinäkin tunnettu, satoa tuottava köynnös. Lajikkeen lehdet ovat vihreät, mutta aurinkoisella paikalla kasvin vanhemmissa osissa saattaa esiintyä hieman kirjavuutta. Valkoiset, tuoksuvat, pienet kukat puhkeavat kesäkuussa. Yksikotinen 'Annikki' ei tarvitse pölyttäjää, vaan tuottaa satoa yksinkin. Pienet hedelmät muistuttavat karviaismarjaa ja niissä on kiivin makua. Hedelmät kypsyvät syyskuun lopulla. FinE -merkin saanut 'Annikki' on terve ja kestävä lajike.

Kiinanlaikkuköynnös tarvitsee aurinkoisen tai puolivarjoisen kasvupaikan. Maan tulisi olla tuore, ravinteikas ja hyvin vettä läpäisevä. Reheväkasvuisen köynnöksen voi tukea säleikköön, pergolaan tai vaikka puun ympärille. Voimakkaan keväisen mahlavuodon takia kiinanlaikkuköynnös leikataan vasta elokuussa. Köynnös ei välttämättä tarvitse leikkausta, mutta sitä voi tarvittaessa harventaa ja poistaa huonoimpia versoja.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos.
FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKiinanlaikkuköynnös Annikki FinE 2L
Korkeus, cm200-600
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiActinidia kolomikta 'Annikki'
Satoaikasyys-, lokakuu
Syysväriruskeanpunainen
Käyttötarkoitushyöty, koriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheystaimiväli 1,2 m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 2L
Taimityyppiastiataimi