Loistokärhö Jackmanii 1L
Tuotekoodi: TA373243079 EAN: 6417189243793

Loistokärhö Jackmanii 1L

Tuotekoodi: TA373243079 EAN: 6417189243793

Tuotekuvaus

Loistokärhö 'Jackmanii' on tunnettu, vanha lajike. Kauniin sinivioletit kukat ovat keskikokoisia, halkaisijaltaan noin 10 cm. Kermanvalko-vihreät heteet erottuvat kauniisti tummien terälehtien keskeltä. Lajike kukkii erityisen runsaasti ja pitkään.

Loistokärhö tarvitsee lämpimän ja suojaisan kasvupaikan. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Loistokärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Loistokärhö istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä kärhön versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittaisella leikkaamisella kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Loistokärhö 'Jackmanii' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten kukinta ei kärsi voimakkaastakaan leikkaamisesta.

Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteLoistokärhö Jackmannii 1L
Korkeus, cm200-400
Menestymisvyöhykkeet I-III (IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiClematis 'Jackmanii'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 1L
Taimityyppiastiataimi