Loistokärhö Pink Fantasy 1L
Tuotekoodi: TA373243087 EAN: 6417189243878

Loistokärhö Pink Fantasy 1L

Tuotekoodi: TA373243087 EAN: 6417189243878

Tuotekuvaus

Loistokärhö 'Pink Fantasy' kukkii suurin, hennon vaaleanpunaisin kukin. Kukkien kehälehdissä on koristeelliset tummemman vaaleanpunaiset raidat. Punaiset heteet erottuvat kauniisti kehälehtien keskeltä. Lajike kukkii runsain kukin loppukesällä. Kaunis köynnös sopii hyvin istutettavaksi samaan penkkiin muiden kärhöjen ja perennojen kanssa.

Loistokärhö tarvitsee lämpimän ja suojaisan kasvupaikan. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Loistokärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Loistokärhö istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä kärhön versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittain leikkaamalla kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Loistokärhö 'Pink Fantasy' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten kukinta ei kärsi voimakkaastakaan leikkaamisesta.

Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteLoistokärhö Pink Fantasy 1L
Korkeus, cm200-300
Menestymisvyöhykkeet I-II (III)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis 'Pink Fantasy'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 1L
Taimityyppiastiataimi