Loistokärhö Romantika 2L
Tuotekoodi: TA373242094 EAN: 6417189242949

Loistokärhö Romantika 2L

Tuotekoodi: TA373242094 EAN: 6417189242949

Tuotekuvaus

Loistokärhö 'Romantika' on näyttävä tummanpuhuva koristeköynnös. Juuri auenneet kukat ovat hyvin tummanvioletteja, lähes mustia. Kukkien väri muuttuu kukinnan edetessä syvän violetiksi. Kukkien keltaiset heteet korostuvat tummaa väriä vasten kauniisti. Lajike kukkii saman vuoden versoilla heinäkuulta pitkälle syksyyn. Loistokärhö 'Romantika' sopii hyvin ruukkuihin ja istutusaltaisiin, terassille ja parvekkeelle tai penkkiin muiden köynnösten kanssa.

Kärhöt viihtyvät parhaiten suojaisella, aurinkoisella tai puolivarjoisella kasvupaikalla. Maan tulisi olla tuore, kuohkea, ravinteikas ja kalkittu multasavimaa. Kärhöt viihtyvät toistensa seurassa, joten samaan penkkiin kannattaa istuttaa useampi taimi.

Paksujuuriset loistokärhöt tulee istuttaa siten, että juuripaakun pinta on noin 20-30 cm syvyydessä. Taimet istutetaan noin 60-70 cm syvään ja leveään penkkiin. Taimen juurelle ja pintamultaan on suositeltavaa levittää karkeaa soraa tai hiekkaa, joka estää kosteuden tiivistymisen tyvelle. Taimia lannoitetaan ja kastellaan kasvukaudella tarpeen mukaan.

Loistokärhö 'Romantika' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten se kestää alasleikkaamisen kukinnan siitä kärsimättä.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet

TuoteLoistokärhö Romantika 2L
Korkeus, cm200-300 cm
Menestymisvyöhykkeet I-
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristeköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiClematis 'Romantika'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapaköynnöstävä
Istutustiheys1 kpl/m