Loistokärhö Romantika 2L
Tuotekoodi: TA373242094 EAN: 6417189242949

Loistokärhö Romantika 2L

Tuotekoodi: TA373242094 EAN: 6417189242949

Tuotekuvaus

Loistokärhö 'Romantika' on kauniin tummanpuhuva lajike. Juuri auenneet kukat ovat lähes mustia. Väri muuttuu kukinnan edetessä syvän violetiksi. Keltaiset heteet erottuvat kauniisti tummien terälehtien keskeltä. Lajike kukkii heinäkuulta pitkälle syksyyn.

Loistokärhö tarvitsee lämpimän ja suojaisan kasvupaikan. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Loistokärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Loistokärhö istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä kärhön versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittain leikkaamalla kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Loistokärhö 'Romantika' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten kukinta ei kärsi voimakkaastakaan leikkaamisesta.

Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet
TuoteLoistokärhö Romantika 2L
Korkeus, cm200-300
Menestymisvyöhykkeet I-
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristeköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiClematis 'Romantika'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapaköynnöstävä
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 2L
Taimityyppiastiataimi