Loistokärhö Rouge Cardinal 1L
Tuotekoodi: TA373243062 EAN: 6417189243625

Loistokärhö Rouge Cardinal 1L

Tuotekoodi: TA373243062 EAN: 6417189243625

Tuotekuvaus

Loistokärhö 'Rouge Cardinal' kukkii kauniin, samettisen karmiininpunaisin kukin. Yksittäiset kukat ovat suuria, jopa 15 cm halkaisijaltaan. Kukkien kermanvalkoiset heteet erottuvat kauniisti tummien kehälehtien keskeltä. Runsas kukinta alkaa heinäkuussa ja jatkuu syksyyn. Erittäin kaunis lajike on yksi parhaiten Suomessa menestyvistä loistokärhöistä.

Loistokärhö tarvitsee lämpimän ja suojaisan kasvupaikan. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Loistokärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Loistokärhö istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä kärhön versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittain leikkaamalla kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Loistokärhö 'Rouge Cardinal' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten kukinta ei kärsi voimakkaastakaan leikkaamisesta.

Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Valmistusmaa: ALANKOMAAT

Ominaisuudet
TuoteLoistokärhö Rouge Cardinal 1L
Korkeus, cm200-300
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiClematis 'Rouge Cardinal'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 1L
Taimityyppiastiataimi