Lumikärhö Summer Snow 2L
Tuotekoodi: TA373243094 EAN: 6417189243946

Lumikärhö Summer Snow 2L

Tuotekoodi: TA373243094 EAN: 6417189243946

Tuotekuvaus

Lumikärhö 'Summer Snow' ('Paul Farges') on upea, valkokukkainen, reheväkasvuinen ja kestävä kärhö. Valkoiseen kukkapilveen peittyvä köynnös kukkii kesä-heinäkuulta syksyyn saakka. Kauniita, lumivalkoisia tähtimäisiä kukkia muodostuu runsaasti. Versojen latvat saattavat talvella paleltua, mutta köynnös uusiutuu keväällä nopeasti ja kukkii joka kesä. Köynnös muodostaa kukat saaman vuoden versoihin.

Lumikärhö viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla tuore, kuohkea, ravinteikas ja kalkittu multasavimaa. Kärhöt viihtyvät toistensa seurassa, joten samaan penkkiin kannattaa istuttaa useampi taimi.

Ohutjuurinen lumikärhö istutetaan perennojen tapaan, samaan syvyyteen kuin ruukussa ollessaan. Taimet istutetaan noin 60-70 cm syvään ja leveään penkkiin. Taimen juurelle ja pintamultaan on suositeltavaa levittää karkeaa soraa tai hiekkaa, joka estää kosteuden tiivistymisen tyvelle. Taimia lannoitetaan ja kastellaan kasvukaudella tarpeen mukaan.

Lumikärhö muodostavat kukat saman vuoden versoihin, joten köynnös kestää alasleikkaamisen, kukinnan siitä kärsimättä.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet
TuoteLumikärhö Summer Snow 2L
Korkeus, cm300-600
Menestymisvyöhykkeet I-IV (V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis fargesioides 'Summer Snow' / 'Paul Farges'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m