Tarha-alppikärhö Ruby 2L
Tuotekoodi: TA373243056 EAN: 6417189243564

Tarha-alppikärhö Ruby 2L

Tuotekoodi: TA373243056 EAN: 6417189243564

Tuotekuvaus

Tarha-alppikärhö 'Ruby' kukkii pienin nuokkuvin kellomaisin kukin. Runsas kukinta ajoittuu touko-kesäkuulle. Syksyllä kärhöä koristavat kauniit siemenhaituvapallot. Kestävä ja helppohoitoinen köynnös säleikköön, pergolaan tai ruukkukasvatukseen.

Tarha-alppikärhö 'Ruby' viihtyy aurinkoisella tai puolivarjoisella, suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla tuore, kuohkea, ravinteikas ja kalkittu multasavimaa. Kärhöt viihtyvät toistensa seurassa, joten samaan penkkiin kannattaa istuttaa useampi taimi.

Ohutjuuriset tarha-alppikärhöt istutetaan perennojen tapaan, samaan syvyyteen kuin ruukussa ollessaan. Taimet istutetaan noin 60-70 cm syvään ja leveään penkkiin. Taimen juurelle ja pintamultaan on suositeltavaa levittää karkeaa soraa tai hiekkaa, joka estää kosteuden tiivistymisen tyvelle. Taimia lannoitetaan ja kastellaan kasvukaudella tarpeen mukaan.

Tarha-alppikärhö 'Ruby' muodostaa kukat edellisvuoden versoihin, joten voimakasta leikkausta ei suositella. Kuivuneet ja heikot versot voi poistaa kukinnan jälkeen alkukesällä.

Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet

TuoteTarha-alppikärhö Ruby 2L
Korkeus, cm200-300
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis alpina 'Ruby'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1 kpl/m