Tarhalyhtykärhö Princess Kate 2L
Tuotekoodi: TA373242053 EAN: 6417189242536

Tarhalyhtykärhö Princess Kate 2L

Tuotekoodi: TA373242053 EAN: 6417189242536

Tuotekuvaus

Tarhalyhtykärhö 'Princess Kate' on kaunis, kaksivärisin kukin kukkiva köynnös. Pisaran malliset nuput avautuvat kellomaisiksi, sisäpuolelta valkoisiksi ja ulkopinnaltaan purppuranpunaisiksi kukiksi. Kasvupaikalleen hyvin juurtunut köynnös kukkii erittäin runsaasti. Kukinta kestää pitkään, heinäkkuulta syksyyn saakka.

Tarhalyhtykärhö tarvitsee lämpimän ja suojaisan kasvupaikan. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Kärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Tarhalyhtykärhö istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä köynnöksen versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittain leikkaamalla kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Tarhalyhtykärhö 'Princess Kate' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten tulevan kesän kukinta ei kärsi voimakkaastakaan kevätleikkauksesta.

Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet
TuoteTarhalyhtykärhö Princess Kate 2L
Korkeus, cm300-400
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiClematis Texensis-Ryhmä 'Princess Kate' ('Zoprika'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 2L
Taimityyppiastiataimi