Perheherukka 7,5L
Tuotekoodi: TA502275020 EAN: 6417189275206

Perheherukka 7,5L

Tuotekoodi: TA502275020 EAN: 6417189275206

Tuotekuvaus

Perheherukka on mustan, punaisen ja vihreän herukan yhdistelmä. Erilliset pensaat on istutettu samaan suureen ruukkuun. Reilun metrin korkuinen pensas antaa runsaan ja monipuolisen sadon. Perheherukka on erinomainen valinta, mikäli halutaan eri värisiä herukoita pienempi määrä talouskäyttöön, maisteltavaksi tuoreeltaan tai vaikka leivonnaisten koristeluun. Herukkalajikkeet vaihtelevat saatavuuden mukaan.

Perheherukka viihtyy parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla. Maan tulee olla runsasmultainen, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Keväällä pensaalle voi antaa esimerkiksi kasvua ja sadontuotantoa parantavaa marjalannoitetta. Loppukesällä tai alkusyksystä pensasta voi lannoittaa syyslannoitteella, joka vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Voimakasta typpilannoitusta herukka ei kaipaa.

Tarvittavat hoitoleikkaukset tehdään keväällä ennen silmujen puhkeamista tai syksyllä heti sadonkorjuun jälkeen. Vahingoittuneet, vanhat ja satoa heikosti tuottavat versot poistetaan. Mustaherukkan versontuotanto on voimakkaampaa, kuin muilla herukoilla, joten sitä voi harventaa hieman vuosittain. Liian voimakasta leikkaamista tulee kuitenkin välttää.

Tuotepakkaus:

paino: 6,00 kg

Ominaisuudet
TuotePerheherukka 7,5L
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämarjakasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRibes 'Perheherukka'
Satoaikaelokuu
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 2 m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä7,5L astia
Taimityyppiastiataimi