Viherherukka Venny FinE 3L
Tuotekoodi: TA502273020 EAN: 6417189273202

Viherherukka Venny FinE 3L

Tuotekoodi: TA502273020 EAN: 6417189273202

Tuotekuvaus

Viherherukka 'Venny' on satoisa FinE -lajike. Marjat ovat suuria, makeita, mietohappoisia ja hyvin C-vitamiinipitoisia. Pensas on pystykasvuinen.

Viherherukka viihtyy parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla. Maan tulee olla runsasmultainen, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Keväällä pensaalle voi antaa esimerkiksi kasvua ja sadontuotantoa parantavaa marjalannoitetta. Loppukesällä tai alkusyksystä pensasta voi lannoittaa syyslannoitteella, joka vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Voimakasta typpilannoitusta herukka ei kaipaa.

Tarvittavat hoitoleikkaukset tehdään keväällä ennen silmujen puhkeamista tai syksyllä heti sadonkorjuun jälkeen. Vahingoittuneet, vanhat ja satoa heikosti tuottavat versot poistetaan. Viherherukan versonkasvu on vähäisempää kuin mustaherukalla, joten hoitoleikkauksia ei välttämättä tarvitse tehdä vuosittain.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos.
FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteViherherukka Venny FinE 3L
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-IV(V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämarjakasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRibes nigrum 'Venny'
Satoaikaelokuu
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 2m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3L astia
Taimityyppiastiataimi