Kiinanpioni Coral Sunset
Tuotekoodi: SAT50055 EAN: 6417481250055

Kiinanpioni Coral Sunset

Tuotekoodi: SAT50055 EAN: 6417481250055

Tuotekuvaus

Kiinanpioni 'Coral Sunset' kukkii suurin, puolikerrotuin, aprikoosinvärisin kukin, jotka muuttuvat kukinnan edetessä korallinpunaisiksi. Runsas ja näyttävä kukinta alkaa kesäkuussa ja jatkuu heinäkuulle. Vahvat ja kestävät kukkavarret ovat loistavia leikkokukkia yksinään tai kimpuissa yhdessä muiden kukkien kanssa. Lehdet ovat kauniin kiiltävän vihreät ja kapealiuskaiset.
Kiinanpioni 'Coral Sunset' sopii hyvin aurinkoisten paikkojen perennaryhmiin tai yksin istutettavaksi.

Kiinanpionit viihtyvät aurinkoisella, lämpimällä ja suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä, sillä pionien juuristo ei kestä seisovaa vettä. Maata voi tarvittaessa keventää hiekalla.

Kiinanpioni tulee istuttaa siten, että juurenniska jää 3-5 cm syvyyteen maan pinnasta. Oikea istutussyvyys on kasvun ja juurtumisen kannalta tärkeää. Perennapenkkiin istutettavan pionin lähellä ei saisi olla kovin syväjuurisia perennoja. Kiinanpionin juuristo levittäytyy lähelle maanpintaa, joten kasvualustan turhaa kuokkimista tulisi myös välttää. Parhaiten kiinanpioni sopii kevytjuuristen, versoja tukevien perennojen vierustoveriksi.

Juurtuneita muutaman vuoden ikäisiä pioneja voi keväällä lannoittaa kevyesti, esimerkiksi hitaasti liukenevilla, eloperäisillä lannoitteilla. Voimakasta lannoitusta tai kalkitsemista tulee välttää.
Huom! Pionit ovat myrkyllisiä.
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKiinanpioni Coral Sunset
Korkeus, cm70-90
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäperenna
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiPaeonia lactiflora 'Coral Sunset'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapysty
Istutustiheystaimiväli 60 cm
AlkuperämaaNL/FI
Taimen koko myytäessä2l ruukku
Taimityyppiastiataimi