Kiinanpioni Karl Rosenfeld
Tuotekoodi: SAT72002 EAN: 6417481272002
Kauniisti kotimainen logo

Kiinanpioni Karl Rosenfeld

Tuotekoodi: SAT72002 EAN: 6417481272002

Tuotekuvaus

Kiinanpioni 'Karl Rosenfeld' kukkii erittäin näyttävin, tiiviin pallomaisin ja kerrotuin kukin. Upeat tummanpunaiset kukat puhkeavat keskikesällä. Lehdet ovat kauniin kiiltävän vihreät ja kapealiuskaiset. Kiinanpioni 'Karl Rosenfeld' sopii hyvin aurinkoisten paikkojen perennaryhmiin tai yksin istutettavaksi. Kiinanpionin kukat ovat erinomaisia leikkokukkia.

Kiinanpioni 'Karl Rosenfeld' viihtyy aurinkoisella, lämpimällä ja suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä, sillä pionien juuristo ei kestä seisovaa vettä. Maata voi tarvittaessa keventää hiekalla.

Kiinanpioni tulee istuttaa siten, että juurenniska jää 3-5 cm syvyyteen maan pinnasta. Oikea istutussyvyys on kasvun ja juurtumisen kannalta tärkeää. Perennapenkkiin istutettavan pionin lähellä ei saisi olla kovin syväjuurisia perennoja. Kiinanpionin juuristo levittäytyy lähelle maanpintaa, joten kasvualustan turhaa kuokkimista tulisi myös välttää. Parhaiten kiinanpioni sopii kevytjuuristen, versoja tukevien perennojen vierustoveriksi.

Juurtuneita muutaman vuoden ikäisiä pioneja voi keväällä lannoittaa kevyesti, esimerkiksi hitaasti liukenevilla, eloperäisillä lannoitteilla. Voimakasta lannoitusta tai kalkitsemista tulee välttää.
Huom! Pionit ovat myrkyllisiä.
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKiinanpioni Karl Rosenfeld
Korkeus, cm80
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäperenna
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiPaeonia lactiflora 'Karl Rosenfeld'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapysty
Istutustiheystaimiväli 60 cm
AlkuperämaaNL/FI
Taimen koko myytäessä2l ruukku
Taimityyppiastiataimi