Kiinanpioni Shirley Temple
Tuotekoodi: SAT90495 EAN: 6417481290495

Kiinanpioni Shirley Temple

Tuotekoodi: SAT90495 EAN: 6417481290495

Tuotekuvaus

Ihastuttava kiinanpioni 'Shirley Temple' kukkii näyttävin kerrotuin kukin keskikesällä. Vaaleanpunaisista nupuista avautuu upeita, suuria ja tuoksuvia hennon vaaleanpunaisia, lähes valkoisia kukkia. Kukkavarret säilyvät hyvin maljakossa ja ovat siten erinomaisia leikkokukkia. 'Shirley Temple' sopii istutettavaksi yksin tai ryhmään muiden perennojen kanssa.

Kiinanpioni 'Shirley Temple' viihtyy aurinkoisella, lämpimällä ja suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä, sillä pionien juuristo ei kestä seisovaa vettä. Maata voi tarvittaessa keventää hiekalla.

Kiinanpioni tulee istuttaa siten, että juurenniska jää 3-5 cm syvyyteen maan pinnasta. Oikea istutussyvyys on kasvun ja juurtumisen kannalta tärkeää. Perennapenkkiin istutettavan pionin lähellä ei saisi olla kovin syväjuurisia perennoja. Kiinanpionin juuristo levittäytyy lähelle maanpintaa, joten kasvualustan turhaa kuokkimista tulisi myös välttää. Parhaiten kiinanpioni sopii kevytjuuristen, versoja tukevien perennojen vierustoveriksi.

Juurtuneita muutaman vuoden ikäisiä pioneja voi keväällä lannoittaa kevyesti, esimerkiksi hitaasti liukenevilla, eloperäisillä lannoitteilla. Voimakasta lannoitusta tai kalkitsemista tulee välttää.
Huom! Pionit ovat myrkyllisiä.iä.
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKiinanpioni Shirley Temple
Korkeus, cm80
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäperenna
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiPaeonia lactiflora 'Shirley Temple'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80 cm
AlkuperämaaNL/FI
Taimen koko myytäessä2l ruukku
Taimityyppiastiataimi