Harisoninkeltaruusu Harison's Yellow
Tuotekoodi: TA703256016 EAN: 6417189256168

Harisoninkeltaruusu Harison's Yellow

Tuotekoodi: TA703256016 EAN: 6417189256168

Tuotekuvaus

Harisoninkeltaruusu 'Harison's Yellow' on alkukesällä kukkiva kaunis keltakukkainen pensasruusu. Kukat ovat tuoksuvat, puolikerrotut ja kirkkaankeltaiset. Kukinta alkaa yleensä jo kesäkuussa ja kestää noin kolme viikkoa. Mustia kiulukoita muodostuu runsaasti. Pensaan lehdistö on kauniin tummanvihreä ja versot pystykasvuisia ja piikkisiä. Juurivesoja syntyy jonkin verran.

Harisoninkeltaruusu 'Harison's Yellow' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Harisoninkeltaruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteHarisoninkeltaruusu Harison's Yellow
Korkeus, cm150-200 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III (IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Harisonii-Ryhmä 'Harison's Yellow'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli noin 80-90 cm
AlkuperämaaEU