Juhannusruusu Plena 3L
Tuotekoodi: TA702255002 EAN: 6417189255024

Juhannusruusu Plena 3L

Tuotekoodi: TA702255002 EAN: 6417189255024

Tuotekuvaus

Vanha perinteinen juhannusruusu 'Plena' kukkii valkoisin voimakkaasti tuoksuvin kukin. Kauniita kerrottuja kukkia puhkeaa runsaasti juhannuksesta heinäkuulle. Lehdistö on kesällä sinertävän vihreä ja syksyllä kauniin violetinpunainen. Mustia, pyöreitä kiulukoita muodostuu jonkin verran. Tiheäkasvuinen pensas sopii esimerkiksi aidanteeksi, yksittäispensaaksi tai leikattavaksi pensasaidaksi. Juhannusruusu on hyvin helppohoitoinen ja vaatimaton kasvupaikan suhteen.

Juhannusruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina juhannusruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Juhannusruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJuhannusruusu Plena 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-VIII
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa spinosissima 'Plena'
Syysvärivioletinpunainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm