Juhannusruusu Plena 3L
Tuotekoodi: TA702255002 EAN: 6417189255024
Kauniisti kotimainen logo

Juhannusruusu Plena 3L

Tuotekoodi: TA702255002 EAN: 6417189255024

Tuotekuvaus

Juhannusruusu 'Plena' kukkii valkoisin voimakkaasti tuoksuvin kukin. Kauniita kerrottuja kukkia puhkeaa runsaasti juhannuksesta heinäkuulle. Lehdistö on kesällä sinertävän vihreä ja syksyllä kauniin violetinpunainen. Pyöreitä, mustia kiulukoita muodostuu jonkin verran. Tiheäkasvuinen pensas sopii esimerkiksi aidanteeksi, yksittäispensaaksi tai leikattavaksi pensasaidaksi. Juhannusruusu on hyvin helppohoitoinen ja vaatimaton kasvupaikan suhteen.

Juhannusruusu menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Juhannusruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJuhannusruusu Plena 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-VIII
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa spinosissima 'Plena'
Syysvärivioletinpunainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3l
Taimityyppiastiataimi