Köynnösruusu Above and Beyond 3L
Tuotekoodi: TA782257020 EAN: 6417189257202

Köynnösruusu Above and Beyond 3L

Tuotekoodi: TA782257020 EAN: 6417189257202

Tuotekuvaus

Köynnösruusu Above and Beyond™ on suurikukkainen, runsaasti ja varmasti kukkiva lajike. Puolikerrotut tai kerrotut, aprikoosin väriset kukat avautuvat runsaina keskikesällä. Satunnaisia kukkia avautuu vielä loppukesälläkin. Kukissa on miellyttävä mieto tuoksu. Omajuurinen lajike on taudin- ja talvenkestävä, vahvaversoinen ja voimakaskasvuinen. Köynnösruusu Above and Beyond™ kuuluu First Editions® -kasvikokoelmaan.

Köynnösruusu Above and Beyond™ menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Kasvukauden aikana kukkineet kukat voi poistaa uusien tieltä.

First Editions® -valikoiman kasvit ovat uusia ja ainutlaatuisia kukkivia kasveja, jotka vaivattomasti tuottavat puutarhaan kauneutta ja värirunsautta. Valikoiman kasvit ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKöynnösruusu Above and Beyond™ 3L
Korkeus, cm200-300 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III (IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnösruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'ZLEEltonStrack' Above and Beyond™
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3l
Taimityyppiastiataimi