Morsionruusu Juhannusmorsian 3L
Tuotekoodi: TA702255015 EAN: 6417189255154

Morsionruusu Juhannusmorsian 3L

Tuotekoodi: TA702255015 EAN: 6417189255154

Tuotekuvaus

Morsionruusu 'Juhannusmorsian' on terve ja kestävä FinE-lajike. Kesäkuun lopulla aukeavissa valkoisissa, puolikerrotuissa kukissa on häivähdys vaaleanpunaista. Kauniit kukat tuoksuvat voimakkaasti. Pensaan lehdet ovat himmeän sinivihreät, syksyllä punaisen oranssit. Pallomaisia, ruskeanpunaisia, kaljuja kiulukoita muodostuu syksyllä jonkin verran. Juurivesoista leviävä, pysty- ja kapeahkokasvuinen pensas sopii erinomaisesti osaksi pensasryhmää, aidanteeksi tai yksittäispensaaksi.

Morsionruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina morsionruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Morsionruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteMorsionruusu Juhannusmorsian 3L
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa Pimpinellifolia-Ryhmä 'Juhannusmorsian'
Syysväripunaoranssi
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm