Puistoruusu Adelaide Hoodless 3L
Tuotekoodi: TA702250016 EAN: 6417189250166

Puistoruusu Adelaide Hoodless 3L

Tuotekoodi: TA702250016 EAN: 6417189250166

Tuotekuvaus

Puistoruusu 'Adelaide Hoodless' on pitkään kukkiva, talvenkestävä ja helppohoitoinen kanadalainen ruusulajike. Kukinta alkaa kesäkuussa ja jatkuu heinä-elokuulle. Kauniita loistavanpunaisia kukkia muodostuu runsaasti sekä uusiin että vanhoihin versoihin. Kukat ovat puolikerrottuja, melko pieniä ja miedosti tuoksuvia. Lehdistö on terve ja kauniin vihreä, versot ovat pystykasvuiset ja lähes piikittömät. Puistoruusu 'Adelaide Hoodless' on keskikokoinen, kaunis ja helppohoitoinen vaihtoehto esimerkiksi pihan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden ruusujen kanssa.

Puistoruusu 'Adelaide Hoodless' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Puistoruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuotePuistoruusu Adelaide Hoodless 3L
Korkeus, cm100 cm
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpuistoruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa Puistoruusu-Ryhmä 'Adelaide Hoodless'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli noin 70-80 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi