Puistoruusu Ilo 3L
Tuotekoodi: TA702252014 EAN: 6417189252146

Puistoruusu Ilo 3L

Tuotekoodi: TA702252014 EAN: 6417189252146

Tuotekuvaus

Puistoruusu 'Ilo' on terve ja kestävä, omajuurinen, kotimainen FinE -lajike. Tuoksuvat, lämpimän ruusunpunaiset, puolikerrannaiset kukat avautuvat juhannuksen jälkeen. Runsas kukinta jatkuu heinäkuun loppuun. Tiheään kasvavat versot ovat harvapiikkiset. Näyttävä ja talvenkestävä pensas sopii hyvin yksittäispensaaksi, pensasryhmiin tai aidanteeksi.

Puistoruusu 'Ilo' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Puistoruusu 'Ilo' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuotePuistoruusu Ilo 3L
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpuistoruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Ilo'
Syysvärikeltaoranssi
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaleveäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm