Ruusu Alexander Mackenzie 3L
Tuotekoodi: TA702250018 EAN: 6417189250180

Ruusu Alexander Mackenzie 3L

Tuotekoodi: TA702250018 EAN: 6417189250180

Tuotekuvaus

Ruusu 'Alexander Mackenzie' on upea, reheväkasvuinen pensasruusu. Kuppimaiset ja kerrotut pinkinpunaiset kukat puhkeavat näyttäviin terttuihin heinä-elokuussa. Kukinta on runsasta ja kestää pitkään. Lehdet ovat kauniin tummanvihreät ja terveet. Pystykasvuinen ruusu sopii hyvin pihan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden kasvien kanssa. Lajike kuuluu Kanadalaiseen Explorer -valikoimaan.

Pensasruusu 'Alexander Mackenzie' viihtyy parhaiten aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Maan tulisi olla kalkittu, hyvin vettä läpäisevä, tuore ja ravinteikas hiekkamultamaa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi kasvukaudella lannoittaa esimerkiksi ruusulannoitteella. Lisälannoitus takaa runsaan ja näyttävän kukinnan. Liiallista typpilannoitusta tulee kuitenkin välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina pensasta voi kastella tarvittaessa.

Pensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Alexander Mackenzie 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Alexander MacKenzie'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1,2 kpl/m