Ruusu Champagne Wishes 3L
Tuotekoodi: TA772260020 EAN: 6417189260202

Ruusu Champagne Wishes 3L

Tuotekoodi: TA772260020 EAN: 6417189260202

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva 'Champagne Wishes' kukkii kauniin, runsain kukin. Hennon aprikoosin vivahteiset valkoiset kukat muuttuvat kukinnan edetessä puhtaanvalkoisiksi. Kaunismuotoinen, omajuurinen pensas sopii erinomaisesti ruusuryhmään tai perennapenkkiin. 'Champagne Wishes' ei tee juurivesoja.

Easy Elegance -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Champagne Wishes 3L
Korkeus, cm100 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Champagne Wishes'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm