Ruusu Grandmas Blessing 3L
Tuotekoodi: TA772260027 EAN: 6417189260271

Ruusu Grandmas Blessing 3L

Tuotekoodi: TA772260027 EAN: 6417189260271

Tuotekuvaus

Ruusu 'Grandma's Blessing' on suurin kukin kukkiva, näyttävä ja helppohoitoinen Easy Elegance® -valikoimaan kuuluva pensasruusu. Kerrotut tummanroosat kukat muistuttavat suurikukkaisten jaloruusujen kukkia. Kukinta alkaa heinäkuussa ja jatkuu pitkälle syksyyn. Pensaan lehdistö on tuuhea, terve ja kauniin vihreä. Kaunismuotoinen, symmetrisesti kasvava 'Grandma's Blessing' sopii pihan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden ruusujen, pensaiden tai perennojen kanssa. Lajike on myös erinomainen leikkokukka. Pensas on omajuurinen, eikä siten tee villiversoja.

Easy Elegance® -ruusu viihtyy parhaiten kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusua voi lannoittaa ruusulannoitteella tai yleislannoitteella. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance® -ruusu istutetaan niin että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Grandmas Blessing 3L
Korkeus, cm100 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III (IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Grandma's Blessing'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapensastava
Istutustiheys2 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi