Ruusu Grandma's Blessing 3L
Tuotekoodi: TA772260027 EAN: 6417189260271

Ruusu Grandma's Blessing 3L

Tuotekoodi: TA772260027 EAN: 6417189260271

Tuotekuvaus

Pensasruusu 'Grandma's Blessing' on suurin kukin kukkiva, näyttävä ja helppohoitoinen Easy Elegance® -valikoimaan kuuluva lajike. Kerrotut tummanroosat kukat muistuttavat suurikukkaisten jaloruusujen kukkia. Kukinta alkaa heinäkuussa ja jatkuu pitkälle syksyyn. Pensaan lehdistö on tuuhea, terve ja kauniin vihreä. Kaunismuotoinen, symmetrisesti kasvava 'Grandma's Blessing' sopii pihan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden ruusujen, pensaiden tai perennojen kanssa. Lajike on myös erinomainen leikkokukka. Pensas on omajuurinen, eikä siten tee villiversoja.

Pensasruusu 'Grandma's Blessing' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusupensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Grandma's Blessing 3L
Korkeus, cm100 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III (IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Grandma's Blessing'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapensastava
Istutustiheys2 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi