Ruusu Hansaland 3,5L
Tuotekoodi: TA703254003 EAN: 6417189254034

Ruusu Hansaland 3,5L

Tuotekoodi: TA703254003 EAN: 6417189254034

Tuotekuvaus

Pensasruusu 'Hansaland' on kaunis, tiivis- ja pystykasvuinen pensas. Loistavan punaiset, puolikerrotut, suurehkot kukat puhkeavat saman vuoden versoihin. Kukinta alkaa heinäkuussa ja jatkuu syksyyn. Lehdet ovat pyöreähköt ja kauniin heleänvihreät. Lajike sopii hyvin esimerkiksi kukkivaksi aidanteeksi.

'Hansaland' ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Maan tulisi olla kalkittu, hyvin vettä läpäisevä, tuore ja ravinteikas hiekkamultamaa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi kasvukaudella lannoittaa esimerkiksi ruusulannoitteella. Lisälannoitus takaa runsaan ja näyttävän kukinnan. Liiallista typpilannoitusta tulee kuitenkin välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina pensasta voi kastella tarvittaessa.

Pensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Tuotepakkaus:

paino: 4,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Hansaland 3,5L
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Hansaland'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapatiivis ja pystykasvuinen
Istutustiheys1,5 kpl/m