Ruusu Hansaland 3,5L
Tuotekoodi: TA703254003 EAN: 6417189254034

Ruusu Hansaland 3,5L

Tuotekoodi: TA703254003 EAN: 6417189254034

Tuotekuvaus

Ruusu 'Hansaland' on saksalaista alkuperää oleva helppohoitoinen ruusulajike. Pensas kukkii melko suurikokoisin, loistavan punaisin, puolikerrotuin kukin. Kukinta alkaa heinäkuussa ja jatkuu syksyyn. Kukat puhkeavat saman vuoden versoihin. Lehdet ovat raikkaan vihreät, pyöreähköt ja kauniin kiiltävät. Pensas on kaunismuotoinen, tiivis- ja pystykasvuinen. Lajike sopii yksittäispensaaksi, ryhmiin ja kukkivaksi aidanteeksi.

Ruusu 'Hansaland' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa.

Pensasta leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 4,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Hansaland 3,5L
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Hansaland'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapatiivis ja pystykasvuinen
Istutustiheysistutusväli 60-70 cm
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 3,5l
Taimityyppiastiataimi