Ruusu Head Over Heels 3L
Tuotekoodi: TA772260023 EAN: 6417189260233

Ruusu Head Over Heels 3L

Tuotekoodi: TA772260023 EAN: 6417189260233

Tuotekuvaus

Pensasruusu 'Head Over Heels' on kestävä ja helppohoitoinen, Easy Elegance® -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Pensas kukkii vaaleanpunaisin kukin, joissa on miellyttävä tuoksu. Voimakkaasti kerrotut kukat muistuttavat avautuneena daalian kukkia. Kukinta uusiutuu koko kesän. Pensaan lehdet ovat kauniin tummanvihreät ja kiiltävät. Pystykasvuinen 'Head Over Heels' sopii ruusu- ja pensasryhmiin tai vaikka kukkivaksi aidanteeksi.

Pensasruusu 'Head Over Heels' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusupensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Head Over Heels 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Head Over Heels'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapensastava
Istutustiheysistutusväli 60-70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi