Ruusu Head Over Heels 3L
Tuotekoodi: TA772260023 EAN: 6417189260233

Ruusu Head Over Heels 3L

Tuotekoodi: TA772260023 EAN: 6417189260233

Tuotekuvaus

Ruusu 'Head Over Heels' on Easy Elegance® -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Omajuurinen ja helppohoitoinen ruusu kukkii pitkään heinäkuulta syksyyn. Voimakkaasti kerrotut vaaleanpinkit kukat vaalenevat auetessaan hempeän vaaleanpunaisiksi. Lehdet ovat kauniin tummanvihreät ja kiiltävät. Keskikorkea ja pystykasvuinen 'Head Over Heels' sopii erinomaisesti osaksi kasviryhmää tai yksittäispensaaksi aurinkoiselle paikalle.

Easy Elegance® -ruusu viihtyy parhaiten kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusua voi lannoittaa ruusulannoitteella tai yleislannoitteella. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance® -ruusu istutetaan niin että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Head Over Heels 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Head Over Heels'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapensastava
Istutustiheys1,6 kpl/m