Ruusu Little Mischief 3L
Tuotekoodi: TA772260005 EAN: 6417189260059

Ruusu Little Mischief 3L

Tuotekoodi: TA772260005 EAN: 6417189260059

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva 'Little Mischief' on siro ja matalakasvuinen lajike. Runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuulta syksyyn asti. Terttuihin puhkeavat pienet kukat ovat aniliininpunaiset ja niissä on valkoinen keskusta. Väri vaalenee kukinnan edetessä. Lehdet ovat pienet ja kiiltävän vihreät. Kaunismuotoinen, omajuurinen pensas ei tee villiversoja. 'Little Mischief' sopii erinomaisesti reunus- tai maanpeittopensaaksi, rinteisiin ja hankaliinkin kasvuolosuhteisiin.

Pensas viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Little Mischief 3L
Korkeus, cm45-60 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Little Mischief'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapalamoava
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi