Ruusu Little Mischief 3L
Tuotekoodi: TA772260005 EAN: 6417189260059

Ruusu Little Mischief 3L

Tuotekoodi: TA772260005 EAN: 6417189260059

Tuotekuvaus

Pensasruusu 'Little Mischief' on siro- ja matalakasvuinen, Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Terttuihin puhkeavat pienet kukat ovat aniliininpunaiset ja niissä on valkoinen keskusta. Väri vaalenee kukinnan edetessä. Runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuulta syksyyn asti. Lehdet ovat pienet ja kiiltävän vihreät. Kaunismuotoinen, omajuurinen pensas ei tee villiversoja. 'Little Mischief' sopii erinomaisesti reunus- tai maanpeittopensaaksi, rinteisiin ja hankaliinkin kasvuolosuhteisiin.

Pensasruusu 'Little Mischief' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusupensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Little Mischief 3L
Korkeus, cm45-60 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Little Mischief'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapalamoava
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi