Ruusu Moje Hammarberg 3L
Tuotekoodi: TA702257013 EAN: 6417189257134

Ruusu Moje Hammarberg 3L

Tuotekoodi: TA702257013 EAN: 6417189257134

Tuotekuvaus

Moje Hammarberg' -ruusu muistuttaa jonkin verran hansaruusua. Suuret, puolikerrannaiset violetinpunaiset kukat tuoksuvat voimakkaasti. Kukinta kestää pitkään, kesäkuusta syksyyn saakka. Suuria, oranssinpunaisia kiulukoita ja juurivesoja muodostuu jonkin verran. Lehdet ovat kiiltävät ja tummanvihreät. Pystyoksainen, pyöreä, elinvoimainen ja kestävä pensas sopii yksittäispensaaksi tai ryhmään istutettavaksi.

'Moje Hammarberg' -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

'Moje Hammarberg' -ruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. 'Moje Hammarberg' kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Moje Hammarberg 3L
Korkeus, cm150cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Moje Hammarberg'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm