Ruusu Mystic Fairy 3L
Tuotekoodi: TA772260008 EAN: 6417189260080

Ruusu Mystic Fairy 3L

Tuotekoodi: TA772260008 EAN: 6417189260080

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva 'Mystic Fairy' -ruusu on matalakasvuinen lajike, jota voidaan käyttää maanpeitteenä ja reunakasvina, rinteissä ja hankalissakin kasvuoloissa. Tummanpunaisia, kerrottuja kukkia puhkeaa heinäkuusta syksyyn. Vastapuhjenneet lehdet ja versot ovat punertavat. Omajuurinen, kaunismuotoinen pensas ei tee villiversoja.

Easy Elegance -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Mystic Fairy 3L
Korkeus, cm90cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Mystic Fairy'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapalamoava
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm