Ruusu Mystic Fairy 3L
Tuotekoodi: TA772260008 EAN: 6417189260080

Ruusu Mystic Fairy 3L

Tuotekoodi: TA772260008 EAN: 6417189260080

Tuotekuvaus

Pensasruusu 'Mystic Fairy' on matalakasvuinen, Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Tummanpunaisia kerrottuja kukkia puhkeaa heinäkuusta syksyyn. Vastapuhjenneet lehdet ja versot ovat punertavat. Matalakasvuinen pensas sopii hyvin pensasryhmiin maanpeite- ja reunakasviksi. Omajuurinen, kaunismuotoinen pensas ei tee villiversoja.

Pensasruusu 'Mystic Fairy' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusupensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Mystic Fairy 3L
Korkeus, cm90
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Mystic Fairy'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapalamoava
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi