Ruusu Pink Pavement 3L
Tuotekoodi: TA702255011 EAN: 6417189255116

Ruusu Pink Pavement 3L

Tuotekoodi: TA702255011 EAN: 6417189255116

Tuotekuvaus

Matalakasvuinen 'Pink Pavement' -ruusu kukkii runsaasti ja pitkään, vaalean lilanpunaisin, voimakkaasti tuoksuvin, puolikerrotuin kukin. Syksyllä muodostuu runsaasti oranssinkeltaisia kiulukoita, jotka pysyvät pensaassa pitkälle talveen. Tiheäkasvuinen ja terve pensas sopii erinomaisesti pensasryhmiin ja matalaksi aidanteeksi.

'Pink Pavement' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

'Pink Pavement' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Pensas kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Pink Pavement 3L
Korkeus, cm80-100cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Pink Pavement'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm