Puistoruusu Pink Robusta 3,5L
Tuotekoodi: TA703256011 EAN: 6417189256113

Puistoruusu Pink Robusta 3,5L

Tuotekoodi: TA703256011 EAN: 6417189256113

Tuotekuvaus

Puistoruusu 'Pink Robusta' on helppohoitoinen, pitkään kukkiva pensasruusu. Kukat ovat kauniin vaaleanpunaiset ja puolikerrotut. Kukinta jatkuu pitkään, heinäkuulta syksyyn saakka. Lehdistö on tuuhea ja kiiltävän tummanvihreä. Lajikkeen kasvutapa on hyvin pysty ja versot pitkät ja piikikkäät. Puistoruusu 'Pink Robusta' sopii hyvin pensasryhmiin tai yksittäispensaaksi.

Puistoruusu 'Pink Robusta' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Pensasta leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 4,00 kg

Ominaisuudet
TuotePuistoruusu Pink Robusta 3,5L
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpuistoruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Pink Robusta'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapavoimaks ja pystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli noin 80-90 cm
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 3,5l
Taimityyppiastiataimi