Ruusu Scarlet Pavement 3,5L
Tuotekoodi: TA703255008 EAN: 6417189255086

Ruusu Scarlet Pavement 3,5L

Tuotekoodi: TA703255008 EAN: 6417189255086

Tuotekuvaus

Matalakasvuinen 'Scarlet Pavement' kukkii aniliininpunaisin, puolikerrotuin kukin. Runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta syksyyn saakka. Oranssinpunaisia kiulukoita muodostuu runsaasti. Lehdet ovat kauniit, syvän tummanvihreät. Helppohoitoinen, kestävä ja terve pensas sopii erinomaisesti pensasryhmiin ja matalaksi aidanteeksi.

'Scarlet Pavement' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

'Scarlet Pavement' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Pensas kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Scarlet Pavement 3,5L
Korkeus, cm80-100cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Scarlet Pavement'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm