Ruusu Snow Pavement 3L
Tuotekoodi: TA702255007 EAN: 6417189255079

Ruusu Snow Pavement 3L

Tuotekoodi: TA702255007 EAN: 6417189255079

Tuotekuvaus

Matalakasvuinen 'Snow Pavement' kukkii hennon lilan valkoisin, puolikerrotuin kukkasin. Runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta syksyyn saakka. Lehdet ovat kauniit, syvän tummanvihreät. Oranssinpunaisia kiulukoita muodostuu runsaasti. Helppohoitoinen, kestävä ja terve pensas sopii erinomaisesti pensasryhmiin ja matalaksi aidanteeksi.

'Snow Pavement' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

'Snow Pavement' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Pensas kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Snow Pavement 3L
Korkeus, cm80-100cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Snow Pavement'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm