Ruusu Snow Pavement 3L
Tuotekoodi: TA702255007 EAN: 6417189255079

Ruusu Snow Pavement 3L

Tuotekoodi: TA702255007 EAN: 6417189255079

Tuotekuvaus

Tarhakurtturuusu 'Snow Pavement' on Rugosa tyyppinen, matalakasvuinen pensasruusu. Lajike kukkii vaaleanpunertavan valkoisin, puolikerrannaisin kukin. Runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta syksyyn saakka. Lehdet ovat kauniit, syvän tummanvihreät. Oranssinpunaisia kiulukoita muodostuu runsaasti. Helppohoitoinen, kestävä ja terve pensas sopii erinomaisesti pensasryhmiin ja matalaksi aidanteeksi.

Tarhakurtturuusu 'Snow Pavement' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Pensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Snow Pavement 3L
Korkeus, cm80-100
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Snow Pavement'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3l
Taimityyppiastiataimi