Ruusu Sunrise Sunset 3L
Tuotekoodi: TA772260012 EAN: 6417189260127

Ruusu Sunrise Sunset 3L

Tuotekoodi: TA772260012 EAN: 6417189260127

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva, lamoava- ja tiiviskasvuinen 'Sunrise Sunset' on kasvutapansa ansiosta erinomainen maanpeiteruusu. Puolikerrotut kukat ovat kaksiväriset, pinkit terälehdet muuttuvat keskustaa kohden aprikoosinkeltaisiksi. Omajuurinen, kaunismuotoinen pensas ei tee villiversoja.

Easy Elegance -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Sunrise Sunset 3L
Korkeus, cm90cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Sunrise Sunset'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapalamoava
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm