Suviruusu Poppius 3L
Tuotekoodi: TA702255003 EAN: 6417189255031

Suviruusu Poppius 3L

Tuotekoodi: TA702255003 EAN: 6417189255031

Tuotekuvaus

Suviruusu 'Poppius' kukkii hieman juhannusruusua myöhemmin kesä-heinäkuun vaihteessa. Vaaleanpunaiset, kauniit, puolikerrotut kukat tuoksuvat voimakkaasti. Lehdet ovat vaaleanvihreät ja suuremmat kuin juhannusruusulla. Ruskeanpunaiset kiulukat koristavat ruusua syksyllä. Tiheäversoinen, kaartuvaoksainen, kookas pensas sopii erinomaisesti osaksi pensasryhmää, aidanteeksi tai yksittäispensaaksi. Terve ja kestävä 'Poppius' on saanut FinE -tavaramerkin.

Suviruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina suviruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Suviruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteSuviruusu Poppius 3L
Korkeus, cm200
Menestymisvyöhykkeet I-VII
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa Pimpinellifolia-Ryhmä 'Poppius'
Syysvärioranssinkeltainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapakaarevaoksainen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm