Tarhakurtturuusu Ritausma 3L
Tuotekoodi: TA702256040 EAN: 6417189256403

Tarhakurtturuusu Ritausma 3L

Tuotekoodi: TA702256040 EAN: 6417189256403

Tuotekuvaus

Tarhakurtturuusu 'Ritausma' on voimakaskasvuinen ja leveä pensas. Hennon vaaleanpunaiset, kauniit, puolikerrotut kukat tuoksuvat miedosti. Pensas ei muodosta kiulukoita. Terve ja helppohoitoine lajike sopii hyvin pensasryhmiin, aidanteeksi ja yksittäispensaaksi.

Tarhakurtturuusu 'Ritausma' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Tarhakurtturuusu 'Ritausma' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Pensas kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteTarhakurtturuusu Ritausma 3L
Korkeus, cm150cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV(V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Ritausma'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapaleveäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm