Tarhakurtturuusu Wasagaming 3L
Tuotekoodi: TA702256045 EAN: 6417189256458

Tarhakurtturuusu Wasagaming 3L

Tuotekoodi: TA702256045 EAN: 6417189256458

Tuotekuvaus

Tarhakurtturuusu 'Wasagaming' on kanadalaista alkuperää oleva lajike. Kerrotut, vaaleanpunaiset kukat hurmaavat miellyttävällä tuoksullaan. Näyttävä ja runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta syksyyn saakka. Kaunis, tiheä- ja pyöreäkasvuinen pensas sopii erinomaisesti ryhmiin, aidanteeksi ja yksittäispensaaksi.

Tarhakurtturuusu 'Wasagaming' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Pensasta leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteTarhakurtturuusu Wasagaming 3L
Korkeus, cm150
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Wasagaming'
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3l
Taimityyppiastiataimi