Tarhakurtturuusu Wasagaming 3L
Tuotekoodi: TA702256045 EAN: 6417189256458

Tarhakurtturuusu Wasagaming 3L

Tuotekoodi: TA702256045 EAN: 6417189256458

Tuotekuvaus

Tarhakurtturuusu 'Wasagaming' on terve ja kauniskukkainen kanadalainen pensasruusu. Laventeliin vivahtavat, kerrotut, vaaleanpunaiset kukat hurmaavat tuoksullaan. Näyttävä ja runsas kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta syksyyn saakka. Kaunis, tiheä- ja pyöreäkasvuinen pensas sopii erinomaisesti ryhmiin, aidanteeksi ja yksittäispensaaksi.

Tarhakurtturuusu 'Wasagaming' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Tarhakurtturuusu 'Wasagaming' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteTarhakurtturuusu Wasagaming 3L
Korkeus, cm150cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Wasagaming'
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm