Teresanruusu Therese Bugnet 3L
Tuotekoodi: TA703255006 EAN: 6417189255062

Teresanruusu Therese Bugnet 3L

Tuotekoodi: TA703255006 EAN: 6417189255062

Tuotekuvaus

Teresanruusu 'Thérèse Bugnet' on leveä- ja tiheäkasvuinen, vähäpiikkinen pensasruusu. Upeat vaaleanpunaiset kukat ovat voimakkaasti kerrotut, leveät ja litteät. Pensas kukkii runsaasti heinäkuussa. Uudet versot ovat voimakkaan punaiset ja lehdet ovat kauniin vaaleanvihreät. Kiulukoita pensaaseen ei kehity ollenkaan. Juurivesoja muodostuu niukasti. Sievä ruusupensas sopii erinomaisesti pensasryhmiin ja aidanteeksi.

Teresanruusu 'Thérèse Bugnet' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Teresanruusu 'Thérèse Bugnet' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Pensas kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteTeresanruusu Therese Bugnet 3L
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-VII
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Thérèse Bugnet'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaleveäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm