Valamonruusu Splendens 3L
Tuotekoodi: TA702252000 EAN: 6417189252009

Valamonruusu Splendens 3L

Tuotekoodi: TA702252000 EAN: 6417189252009

Tuotekuvaus

Monikäyttöinen valamonruusu kukkii samettisen karmiininpunaisin kukin. Näyttävä ja runsas, tuoksuva kukinta on parhaimmillaan heinäkuussa. Kaunis ja kestävä perinneruusu on yksi parhaimpia pensasruusujamme. Valamonruusu muodostaa runsaasti juurivesoja ja jonkin verran kiulukoita. Pysty- ja nopeakasvuinen, melko vähäpiikkinen pensas sopii yksittäispensaaksi, ryhmiin ja aidanteeksi.

Valamonruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Valamonruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteValamonruusu Splendens 3L
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa Francofurtana-Ryhmä 'Splendens'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm