Jalohortensia Summer Love™ 3L
Tuotekoodi: TA302211059 EAN: 6417189211594

Jalohortensia Summer Love™ 3L

Tuotekoodi: TA302211059 EAN: 6417189211594

Tuotekuvaus

Jalohortensia 'Summer Love' on Endless Summer® -kokoelmaan kuuluva kestävä jalohortensialajike. Kukinnot ovat näyttävät vadelmanpunaiset tai utuisen violetit. Happamassa maassa kukat ovat violettisia ja kalkitussa maassa vaaleanpunaisia. Pensas kukkii vanhoilla ja uusilla versoilla keskikesästä syksyyn. Kukinta on runsainta aurinkoisessa paikassa. Kasvin lehdet ovat tummanvihreät ja kiiltävät ja kasvutapa kauniin pyöreä ja kompakti.

Jalohortensian kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan paahteinen. Tasainen kastelu ja lannoitus kasvukaudella takaavat hyvän kukinnan. Taimi kannattaa suojata keväthalloilta esimerkiksi harsolla. Myös talvisuojaus on suositeltavaa, etenkin nuoren taimen ensimmäisinä talvina.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia Summer Love™ 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla 'Bailmacfive' Summer Love™
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi