CLAAS Digitaaliset ratkaisut

CLAAS Digital Solutions

CLAAS Digitaaliset ratkaisut

CLAAS Digitaaliset ratkaisut sisältää markkinoiden uusimpia ja monipuolisimpia tuotteita ja palveluita.

CLAAS connect on markkinoiden monipuolisin palvelu CLAAS-kalustollesi. Voit lisätä laitteistosi sarjanumeron syöttämällä palveluun niin uuden puimurin tai traktorin, mutta myös esimerkiksi vanhemman Rollant 45 -paalaimen! Telematiikalla varustettujen koneiden tiedot ovat seurattavissa palvelussa. Vanhemmistakin laitteistosta on tarjolla mm. käyttöohjekirjat sekä voiteluainesuositukset. Rekisteröitymällä pääset lisäksi käsiksi varaosakirjoihin ja voit tilata varaosat suoraan lähimpään Hankkijan varaosapisteelle!

Täysin uusi CEMIS 1200 -älyterminaali tarjoaa kaiken liikkuvan kalustosi automaattiohjaukseen ja ISOBUS-työkoneiden hallintaan liittyen. Iso ja selkeä 12" kosketusnäyttö, mukautuva päivä- ja yötila sekä CEBIS-terminaalia vastaavan erinomainen käyttöliittymä tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen. Voit räätälöidä työnäyttöjä mielesi mukaan eri työtilanteisiin.

Telematiikka on osana jokaista modernia maatalouskonetta. Pääset CLAAS TELEMATICS -palvelun käsiksi kaikkiin traktorien, puimurien ja ajosilppurien telemetriatietoihin. Palvelun karttanäkymä tarjoaa selkeästi sekä monipuolisesti puimurien ja ajosilppurien satokartoitustiedot. TELEMATICSissa voit myös analysoida ja jopa vertailla kalustosi suorituskykyä!