Racing Protein 20 kg
Tuotekoodi: SF3516 EAN: 6417679035167
Avainlippu logo

Racing Protein 20 kg

Tuotekoodi: SF3516 EAN: 6417679035167

Tuotekuvaus

Sisältää suomalaista härkäpapua!

Racing Protein on erikoisvalkuaisrehu kasvaville varsoille, siitostammoille ja kilpahevosille.

Racing Protein -valkuaisrehu sisältää runsaasti kotimaista härkäpapua. Erinomaisen valkuaiskoostumuksen lisäksi Racing Protein huolehtii myös ruoansulatuskanavan hyvinvoinnista, sillä se sisältää patentoitua Progut®- suolistoparannetta, jolla on ruoansulatuskanavan hyvinvoinnin tukemisen lisäksi positiivinen vaikutus immuunipuolustusjärjestelmän toimintaan ja ternimaidon vasta-ainepitoisuuteen.

Racing Protein sisältää myös perunaproteiinia. Perunaproteiini on yksi perunanjalostusprosessin tuote. Yleisin perunanjalostuksen tuotteista on perunajauho, joka on perunan tärkkelystä. Perunajauhon valmistusprosessissa jäljelle jää solunesteitä ja perunarehua. Solunesteestä on mahdollista erottaa proteiini ja proteiinia saadaan solunesteestä vain 2 %. Prosessointi kuitenkin kannattaa, sillä perunaproteiinin aminohappoprofiili on vertaansa vailla. Näistä syistä perunaproteiini on rehukäyttöön kallis raaka-aine ja siksi sen käyttö rehuissa ei ole ollut kovinkaan yleistä. Viime vuonna Suomessakin on aloitettu perunaproteiinin valmistus. Perunaproteiinin valkuaispitoisuus on 75 %, tärkkelystä siinä ei enää ole jäljellä.

Käyttötarkoitus Racing Proteinin teho perustuu korkean valkuaispitoisuuden lisäksi tarkoin harkittuun aminohappokoostumukseen. Racing Protein sisältää lysiiniä hevosen tarvetta vastaavasti. Käyttö varmistaa kantavan tamman sekä kasvavan varsan riittävän ja monipuolisen valkuaisen saannin. Monipuolisen valkuaiskoostumuksen ansiosta rehu sopii myös lihasmassan kehittämiseen urheiluhevosille peruskuntokaudella.

Racing Protein -valkuaistäydennys annetaan tiineelle tammalle tiineyden viimeisten kolmen (3) kuukauden aikana. Proteinia tarjotaan tammalle 1 litra/vrk. Kun varsa syntyy, Proteinia tarjotaan imettävälle tammalle 2 litraa/vrk siihen saakka, kunnes sekä tamma että varsa pääsevät hyvälle laitumelle. Jos laidun ehtyy, on syytä jatkaa Proteinin käyttöä. Vieroitettujen varsojen valkuaistäydennykseen Racin Proteinia tarjotaan 1 litra/vrk koko ensimmäisen sisäruokintakauden ajan.

Racing Protein sopii myös urheiluhevosten valkuaistäydennykseen peruskuntokaudella, kun halutaan kehittää lihasmassaa.

Keskeiset valmistusaineet: Rypsirouhe, härkäpapu, melassileike, mäskijauho, perunaproteiini, aminohapot, pellavansiemenpuriste, kasviöljy ja –rasva, suola, PROGUT (Pat.nr. EP 1387620)

Edut Racing Protein varmistaa aminohappojen, muun muassa lysiinin, saannin. Hevosen kehosta poistettavan ylimääräisen valkuaisen määrä on pienempi, koska Racing Protein on aminohappotasapainoitettu.

Ominaispaino: 700 g/litra.

Täysi lava = 40 säkkiä (800 kg)

Tuotepakkaus:

mitat: 20,0 cm (l) x 50,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg