Huippu-Houkutus irto

Tuotekoodi: 2186

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Tuotekuvaus

Huippu-Houkutus: Tehokas houkutusväkirehu lypsylehmillesi! Huippu-Houkutus on innovatiivinen rehu, joka tukee korkean litratuotoksen lisäksi erinomaisesti maidon pitoisuuksia.

Miksi valita Huippu-Houkutus?

1. TEHOKAS ROBOTTIREHU

  • Monipuoliset energianlähteet, optimaalisesti tärkkelystä ja valkuaista: Tämä yhdistelmä tukee huippulehmien korkeaa maitotuotosta ja hyviä pitoisuuksia
  • Sisältää maissia, joka vapauttaa energiaa tasaisesti ruokintakertojen välillä, edistäen pötsin tehokasta toimintaa
  • Sisältää Progres- ja Progut-tehoaineita, jotka tukevat suolistoterveyttä, ravintoaineiden imeytymistä, terveyttä ja korkeaa maitotuotosta.
    • Progres® on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä ja parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta. Maidontuotanto poikimisen jälkeen on noussut. Myös utaretulehduksien ja sairaspäivien on havaittu vähentyneen.
    • Progut® on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nostanut maitotuotosta keskimäärin 1,5 l /lehmä/päivä. Progutin teho säilyy todennetusti läpi lypsykauden. Progut on myös tutkimuksissa laskenut lehmien maidon solupitoisuutta, parantaen mahdollisesti siten myös aikuisten lehmien kykyä puolustautua taudinaiheuttajia vastaan.

2. ERINOMAINEN TOIMIVUUS RUOKINTA-AUTOMAATEISSA

  • Huippu-Houkutuksen kestävä rae on sopii täydellisesti lypsyroboteille sekä ruokinta-automaateihin
  • Tuote sisältää hyvin maittavia ja sulavia rehuaineita. Tärkeimpänä seikkana, Huippu-Houkutus ei sisällä kivennäisiä, joten sen maittavuus on huippuluokkaa.

Houkutus -robottirehusarja on suunniteltu robottilypsytiloille, joilla on käytössä osittainen seosruokinta. Kaikkien Houkutus -rehujen tärkeimpinä ominaisuuksina ovat herkullisuus, erinomainen raelaatu ja tiivis ravintoainesisältö korkeatuottoisten lehmien tarpeisiin.

Ota yhteyttä meihin nyt ja anna lehmiesi nauttia Huippu-Houkutuksesta!

Ominaisuudet
TuoteHuippu-Houkutus irto
Olomuotorae
KäyttökohdeTehokas houkutusväkirehu lypsyrobotille korkean tuotoksen karjoihin
Sisältäämm. maissi, kova rasva, sooda, propyleeniglykoli, Progres®, Progut®
KonseptitProgut, Progres, Pitoisuudet, Hidas tärkkelys
Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka13,5
Raakavalkuainen, % ka20,8
Käyttöohje
Käytetään lypsyrobotilla houkutusväkirehuna tuotoksen mukaan 2-8 kg/lehmä/pv.

Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin