Lypsy-Houkutus irto

Tuotekoodi: 2174

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Tuotekuvaus

Lypsy-Houkutus on huippumaittava rehu, joka on suunniteltu lypsylehmien houkutusväkirehuksi lypsyrobotille. Tuote sisältää hyvin maittavia ja sulavia rehuaineita sekä lisähoukuttimena lehmiä miellyttävää aromiainetta. Lypsy-Houkutus sisältää myös Hankkijan patentoiman Progut® -pötsitehosteen, jonka on tutkimuksissa havaittu lisäävän pötsimikrobien lukumäärää ja säilörehun syöntiä sekä nostavan maitotuotosta.

KUSTANNUSTEHOKAS ROBOTTIREHU

 • Edullinen valinta robottilypsytiloille, joilla seoksen energia- ja valkuaispitoisuus ovat tavoitteiden mukaisia
 • Sisältää Hankkijan kehittämän ja patentoiman Progut® -tehoaineen
  • Progut® on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nostanut maitotuotosta keskimäärin 1,5 l /lehmä/päivä. Progutin teho säilyy todennetusti läpi lypsykauden. Progut on myös tutkimuksissa laskenut lehmien maidon solupitoisuutta, parantaen mahdollisesti siten myös aikuisten lehmien kykyä puolustautua taudinaiheuttajia vastaan.
  • Progut lisää tutkitusti pötsimikrobien lukumäärää ja niiden aktiivisuutta: rehu hyödynnetään entistä tehokkaammin maidoksi

TEHOA RUOKINTAAN

 • Monipuoliset energianlähteet sekä sopiva määrä tärkkelystä ja valkuaista tukevat hyviä maidon pitoisuuksia sekä korkeaa maitomäärää
 • Sisältää maissia ja Krossi-käsiteltyä viljaa, jotka vapauttavat energiaa tasaisesti ruokintakertojen välillä happamoittamatta pötsiä

ERINOMAINEN TOIMIVUUS RUOKINTA-AUTOMAATEISSA

 • Kestävä rae on suunniteltu toimimaan roboteilla sekä ruokinta-automaateilla
 • Erittäin maittava koostumus, joka houkuttelee syömään
 • Ei sisällä kivennäisiä

Houkutus -robottirehusarja on suunniteltu robottilypsytiloille, joilla on käytössä osittainen seosruokinta. Kaikkien Houkutus -rehujen tärkeimpinä ominaisuuksina ovat herkullisuus, erinomainen raelaatu ja tiivis ravintoainesisältö korkeatuottoisten lehmien tarpeisiin.

Ominaisuudet
TuoteLypsy-Houkutus irto
Olomuotorae
KäyttökohdeHoukutusväkirehu lypsyrobotille
Sisältäämm. maissi, Krossi-vilja, propyleeniglykoli, Progut®, aromi
KonseptitHidas tärkkelys
Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka13,1
Raakavalkuainen, % ka20,5
Käyttöohje
Käytetään lypsyrobotilla houkutusväkirehuna tuotoksen mukaan 2-8 kg/lehmä/pv. Seosruokinnassa lypsykivennäisen riittävään määrään on tärkeä kiinnittää huomiota.

Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

Krossi-vilja - turvallista tärkkelysenergiaa naudoille

Tuote sisältää valssijauhettua Krossi-viljaa. Hankkija on ainoa suomalainen rehunvalmistaja, jolla on käytössään valssijauhatus rehutehtaillaan. Krossi-viljan sulavuus on hyvä. Rehutehtaiden valssit ovat järeitä ja erittäin tehokkaita. Kokonaisia tai sulamattomia jyviä ei jää, vaan Krossi-vilja hyödynnetään täysimääräisesti eläinten ruoansulatuksessa.

Krossi-vilja on pötsiystävällisempää kuin jauhettu vilja. Krossi-viljojen partikkelikoko on suurempi, joten viljapartikkelit hajoavat pötsissä hitaammin kuin vasaramyllyllä jauhetut viljat. Ne eivät happamoita pötsiä niin helposti. Krossi-viljojen avulla saavutetaan tasainen ja optimaalinen tärkkelysenergian vapautuminen - pötsi toimii tehokkaasti ja rehuhyötysuhde on hyvä.