EKM-Houkutus irto

Tuotekoodi: 2160

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

  • Nostaa maidon pitoisuuksia
  • Runsaasti laadukasta rypsin ohitusvalkuaista
  • Kotoisia viljoja täydennettynä pötsiystävällisellä maissilla
  • Reilu annos kovaa, kaikkein tehokkaimmin maitorasvaksi siirtyvää rasvaa
  • Suojaravintoaineita hedelmällisyyden tueksi
 

Tuotekuvaus

EKM-Houkutus on erittäin energiapitoinen ja maittava houkutusväkirehu maidon pitoisuuksien vahvistamiseen, tuotoksesta tinkimättä. Maidon hyvät pitoisuudet tarvitsevat runsaasti energiaa ja aminohappoja, joten korkea EKM-tuotos edellyttää runsasta syöntiä ja laadukkaita rehuja. EKM-Houkutus-täydennysrehun avulla lypsyrobotilta saadaan riittävästi energiaa ja valkuaista vahvoihin pitoisuuksiin ja korkeaan tuotokseen.

Ominaisuudet
TuoteEKM-Houkutus irto
Olomuotorae
KäyttökohdeHoukutusväkirehu pitoisuuksien tavoitteluun
Sisältäämm. maissi, kova rasva, propyleeniglykoli, sooda
KonseptitVahvat pitoisuudet, Hidas tärkkelys
Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka13,6
Raakavalkuainen, % ka20,8
Käyttöohje
Käytetään lypsyrobotilla houkutusväkirehuna tuotoksen mukaan 2-8 kg/lehmä/pv. Seosruokinnassa lypsykivennäisen riittävään määrään on tärkeä kiinnittää huomiota.

Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

Tehokas valkuaisen hyväksikäyttö

Maidon valkuaispitoisuuteen ja korkeaan tuotokseen tarvitaan riittävä aminohappojen eli OIV-valkuaisen saantia sekä riittävä verensokeritaso laktoosin valmistusta varten. Maidontuotantoon tarvittava OIV koostuu pötsin tuottamasta mikrobivalkuaisesta ja rehuaineiden ohitusvalkuaisesta. EKM-rehut sisältävät runsaasti laadukasta rypsin ohitusvalkuaista. Pötsin mikrobiproteiinituotanto vahvistuu riittävällä ja tasapainoisella väkirehuruokinnalla. Tehokas mikrobivalkuaisen ja verensokerin tuotanto EKM-rehuilla perustuu kotimaisiin viljoihin, joita täydennetään energiavahvalla, pötsiystävällistä tärkkelystä sisältävällä maissilla sekä propionihappoa muodostavilla rehuaineilla kuten leikkeellä ja propyleeniglykolilla. Hyvä ja tasainen verensokeritaso on myös edellytys runsaalle syönnille ja hyvälle hedelmällisyydelle.

Maitorasvan tuottamisen kannalta on tärkeää, että EKM-rehut ovat pötsiystävällisiä. Rehujen sulava kuitu ja siitä syntyvät pötsin käymistuotteet ovat merkittävä maitorasvan lähde. Niistä rakennetaan utareessa noin puolet maidon rasvasta. Näin ollen säilörehun korkea NDF-pitoisuus, hyvä sulavuus ja hyvä käymislaatu tehostavat maitorasvan tuotantoa. Kuidun sulatus on tehokkainta silloin, kun pötsin pH on korkea ja tasainen. EKM-rehut on suunniteltu tasapainottamaan pötsiä ja tukemaan mahdollisimman tehokasta kuidun sulatusta. Sen vuoksi sen avulla voidaan vahvistaa korkean maitorasvan tuotantoa myös siltä osin, joka rakennetaan utareessa.

EKM-Houkutus - täydellinen houkutusväkirehu

EKM-Houkutus on erittäin maittava houkutusväkirehu robotille. Kestävä rae on suunniteltu toimimaan lypsyroboteilta jaettuna. Tuote ei sisällä kivennäisiä, joten maittavuus on taattu.

Houkutus -robottirehusarja on suunniteltu robottilypsytiloille, joilla on käytössä osittainen seosruokinta. Kaikkien Houkutus -rehujen tärkeimpinä ominaisuuksina ovat herkullisuus, erinomainen raelaatu ja tiivis ravintoainesisältö korkeatuottoisten lehmien tarpeisiin.