Kirsikkapuu Shedraja
Tuotekoodi: TA222557051 EAN: 6417189557517

Kirsikkapuu Shedraja

Tuotekoodi: TA222557051 EAN: 6417189557517

Tuotekuvaus

Rungollinen kirsikka 'Shedraja' on pensasmaisesti kasvavasta lajikkeesta kasvatettu pikkupuu. Rungollinen kirsikka 'Shedraja' on hyvä vaihtoehto pieneen pihaan. Matalasta puusta kirsikat on helppo poimia ja suojata linnuilta. Mehukkaat ja hapahkon makeat kirsikat kypsyvät elokuun loppupuolella. Runsassatoinen lajike tuottaa satoa jo nuorena. Erittäin talvenkestävä 'Shedraja' on itsepölytteinen, mutta ristipölytys parantaa satoa.

Pensaskirsikka viihtyy parhaiten aurinkoisella paikalla, läpäisevässä, kalkitussa ja runsasmultaisessa maassa. Keväällä pensasta voi lannoittaa marjalannoitteella ja syksyllä sadonkorjuun jälkeen, typettömällä syyslannoitteella. Liikaa typpilannoitusta on vältettävä, jotta pensas tuleentuu ja talvehtii kunnolla.

Kirsikkapuuta leikataan vain tarvittaessa. Kuivuneet ja vioittuneet oksat poistetaan, ja harvennetaan tarvittaessa liian tiivistä kasvustoa. Uusissa tutkimuksissa on ilmennyt että luumarjaiset puut ja pensaat kannattaa leikata aikaisin keväällä, näin vältetään syksyllä leikkuukohdista puuhun pääsevien bakteerien ja sienitautien leviäminen.
Tuotepakkaus:

paino: 6,00 kg

Ominaisuudet

TuoteKirsikkapuu Shedraja
Korkeus, cm200
Menestymisvyöhykkeet I-VI(VII)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkirsikkapuu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiPrunus cerasus 'Shedraja'
Satoaikaelokuu
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutapapysty
Istutustiheystaimiväli 4-5 m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 7L
Taimityyppiastiataimi