Pensaskirsikka Shedraja 3L
Tuotekoodi: TA502285002 EAN: 6417189285021

Pensaskirsikka Shedraja 3L

Tuotekoodi: TA502285002 EAN: 6417189285021

Tuotekuvaus

Pensaskirsikka 'Shedraja' on hyvä vaihtoehto pieneen pihaan. Matalasta pensaasta kirsikat on helppo poimia ja suojata linnuilta. Mehukkaat ja hapahkon makeat kirsikat kypsyvät elokuun loppupuolella. Runsassatoinen pensas tuottaa satoa jo nuorena. Lajike on erittäin talvenkestävä ja itsepölytteinen, mutta hyötyy ristipölytysestä.

Pensaskirsikka viihtyy parhaiten aurinkoisella paikalla. Maan tulisi olla ravinteikas, kuohkea, runsasmultainen ja hyvin vettä läpäisevä. Keväällä pensasta voi lannoittaa marjalannoitteella ja loppukesällä tai alkusyksystä typettömällä syyslannoitteella. Liikaa typpilannoitusta on vältettävä, jotta pensas tuleentuu ja talvehtii kunnolla.

Kirsikkapensasta leikataan vain tarvittaessa. Kuivuneet ja vioittuneet oksat poistetaan, ja harvennetaan tarvittaessa liian tiivistä kasvustoa. Uusissa tutkimuksissa on ilmennyt että luumarjaiset puut ja pensaat kannattaa leikata aikaisin keväällä, jotta vältetään syksyllä leikkuukohdista puuhun pääsevien bakteerien ja sienitautien leviäminen.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuotePensaskirsikka Shedraja 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-VI(VII)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämarjakasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiPrunus cerasus 'Shedraja'
Satoaikaelokuu
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutapapensastava
Istutustiheystaimiväli 2m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3L astia
Taimityyppiastiataimi