Alppiruusu Venla FinE 2L
Tuotekoodi: TA802812000 EAN: 6417189812005

Alppiruusu Venla FinE 2L

Tuotekoodi: TA802812000 EAN: 6417189812005

Tuotekuvaus

Alppiruusu 'Venla' on hyvin matala ja reheväkasvuinen lajike. Täysikasvuisena pensaan kasvutapa on erittäin peittävä. Kukat ovat helakan ruusunpunaiset, avoimen kellomaiset ja hiukan nuokkuvat. Kukinta ajoittuu kesäkuun alkuun. Kestävä ja terve pensas on saanut FinE -tavaramerkin.

Puolivarjossa viihtyvä alppiruusu sopii metsäpuutarhaan, pensasryhmään atsaleojen ja havujen kanssa tai yksin suojaisalle kasvupaikalle. Matalajuurinen pensas tarvitsee kostean, kuohkean turvepitoisen ja happaman maan. Kasvin juurelle on suositeltavaa levittää kuorikatetta tai istuttaa juuristoa varjostavia maanpeitekasveja.

Alppiruusun lehdistö on kevättalvella suojattava auringolta, siihen asti kunnes maa on sulanut. Alppiruusut eivät tarvitse säännöllistä leikkaamista. Huonokuntoiset ja kuolleet oksat voi poistaa tarvittaessa.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos.
FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet
TuoteAlppiruusu Venla FinE 2L
Korkeus, cm50-70cm
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäalppiruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)puolivarjo, varjo
Tieteellinen nimiRhododendron 'Venla'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 70cm