Purppuraheisiangervo Fireside® 3L
Tuotekoodi: TA302215016

Purppuraheisiangervo Fireside® 3L

Tuotekoodi: TA302215016

Tuotekuvaus

Purppuraheisiangervo Fireside® on pystykasvuinen ja pyöreähkömuotoinen pensas. Lajikkeen tumman purppuraiset lehdet säilyttävät värinsä haalistumattomina koko kasvukauden. Versojen uusi kasvu on ruosteenpunaista. Kauniit vaaleanpunaiset kukat puhkeavat kesäkuussa. Syksyllä pensaaseen muodostuu koristeellisia punaisia siemenhuiskiloita. Lehtien väritys on voimakkaimmillaan täydessä auringossa.
Melko suuri pensas sopii hyvin yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden kasvien kanssa. Tummalla lehdistöllä saa värikkyyttä esimerkiksi vihreään havuryhmään. Lajike kuuluu First Editions® -kasvivalikoimaan.

Purppuraheisiangervo Fireside® viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisalla paikalla ja on melko vaatimaton maan laadun suhteen. Pensas kestää leikkaamista hyvin ja sen voi nuorentaa, joko kokonaan alasleikkaamalla, tai poistamalla vanhoja ja huonokuntoisia oksia. Leikkaaminen kannattaa tehdä keväällä ennen kasvuunlähtöä, tai kesällä kukinnan jälkeen.

First Editions® -valikoiman kasvit ovat uusia ja ainutlaatuisia kukkivia kasveja, jotka vaivattomasti tuottavat puutarhaan kauneutta ja värirunsautta. Valikoiman kasvit ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuotePurppuraheisiangervo Fireside® 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensas
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiPhysocarpus opulifolius 'UMNHarpell' Fireside®
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheysistutusväli noin 1 m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi