Punaherukka Katri FinE rungollinen
Tuotekoodi: TA502274004 EAN: 6417189274049

Punaherukka Katri FinE rungollinen

Tuotekoodi: TA502274004 EAN: 6417189274049

Tuotekuvaus

Punaherukka 'Katri' on erittäin runsassatoinen ja kestävä FinE -lajike. Marjat ovat suuria, aromikkaita ja raikkaan happamia. Sato sopii hyvin tuorekäyttöön, mehuihin, hyytelöihin ja pakastukseen. Pensas on kasvatettu rungolliseksi pikkupuuksi, joka sopii hyvin pieneen tilaan.

Punaherukka viihtyy parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla. Maan tulee olla runsasmultainen ja hyvin vettä läpäisevä. Keväällä pensaalle voi antaa esimerkiksi kasvua ja sadontuotantoa parantavaa marjalannoitetta. Loppukesällä tai alkusyksystä pensasta voi lannoittaa syyslannoitteella, joka vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Voimakasta typpilannoitusta herukka ei kaipaa.

Tarvittavat hoitoleikkaukset tehdään keväällä ennen silmujen puhkeamista tai syksyllä heti sadonkorjuun jälkeen. Rungosta kasvavat versot tulee poistaa, ja latvusta voi harventaa tarvittaessa. Myös vahingoittuneet ja heikosti satoa tuottavat versot voi poistaa.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos.
FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 4,00 kg

Ominaisuudet
TuotePunaherukka Katri FinE rungollinen
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-IV(V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpunaherukka
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRibes rubrum 'Katri'
Satoaikaheinäkuu, elokuu
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutaparungollinen
Istutustiheys1kpl/m
AlkuperämaaFI
Taimen koko myytäessä4L astia
Taimityyppiastiataimi