Hansaruusu Hansa 3L
Tuotekoodi: TA702257003 EAN: 6417189257035

Hansaruusu Hansa 3L

Tuotekoodi: TA702257003 EAN: 6417189257035

Tuotekuvaus

Komea hansaruusu kukkii runsain, tumman violetinpunaisin kukin heinäkuusta pitkälle syksyyn. Kauniit, suuret, kerrotut kukat tuoksuvat voimakkaasti. Kiulukoita ja juurivesoja muodostuu jonkin verran. Lehdet ovat kauniit, kiiltävän vihreät. Terve ja elinvoimainen pensas sopii yksittäispensaaksi tai ryhmään istutettavaksi.

Hansaruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina hansaruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Hansaruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Hansaruusu kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteHansaruusu Hansa 3L
Korkeus, cm150cm
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Hansa'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm