Hansaruusu Hansa 3L
Tuotekoodi: TA702257003 EAN: 6417189257035

Hansaruusu Hansa 3L

Tuotekoodi: TA702257003 EAN: 6417189257035

Tuotekuvaus

Hansaruusu kukkii runsain, tumman violetinpunaisin kukin heinäkuussa. Kukinta jatkuu vähäisempänä elokuulle. Suuret kerrotut kukat tuoksuvat voimakkaasti. Kiulukoita ja juurivesoja muodostuu jonkin verran. Lehdet ovat kauniin tummanvihreät ja versot piikkiset. Pensas on terve ja erittäin talvenkestävä. Hansaruusu sopii yksittäispensaaksi, ryhmään tai kukkivaksi aidanteeksi.

Hansaruusu menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Pensasta leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Hansaruusu kestää myös täydellisen alasleikkuun.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteHansaruusu Hansa 3L
Korkeus, cm150
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Rugosa-Ryhmä 'Hansa'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3l
Taimityyppiastiataimi